DTS BOUW staat voor kwaliteit

Danny Struving heeft zijn baan bij een aannemersbedrijf enkele jaren geleden verruild voor een bestaan als zelfstandig ondernemer. Hij heeft er nog geen seconde spijt van gehad. Klanten meldden zich meteen aan en zo is het gebleven. ‘Ik heb nog geen dag zonder werk gezeten.’

Danny vindt het heerlijk om dag in, dag uit bezig te zijn, lekker hard te werken en iets met zijn handen te maken.

 

Het jaar 2007 was er voor Danny een met een dikke rouwrand. Hij verloor zijn zoon Tim, die slechts vier weken oud is geworden. Het gaf hem net het zetje dat hij nodig had om die ene belangrijke stap te zetten die hij al in zijn hoofd had: voor zichzelf beginnen. ‘Ik was hard aan iets nieuws toe en dacht: als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer. Ik had niets te verliezen. Want wat kon er erger zijn dan mijn zoon kwijtraken? Hooguit zou het met mijn bedrijf niets worden. Nou, dan zou ik mijn bus weer verkopen en een
baan gaan zoeken.’

 

Zover is het niet gekomen. Danny had nog maar net afscheid van zijn werkgever genomen of de eerste klanten stonden al bij hem voor de deur. Allemaal via-via bij hem gekomen. Hij is onder de naam DTS Bouw aan de slag gegaan. De letters DTS staan voor Danny,Tim en Sandra. Een eerbetoon. En het bedrijf zelf staat voor kwaliteit.

 

De 40-jarige Beemsterling kan alles betekenen op het gebied van bouw. Hij werkt alleen of neemt een ploeg vaste, betrouwbare ZZP’ers mee. Vijftig procent van de tijd doorkruist hij de Beemster, maar er zitten ook klanten verderop, zoals in Heerhugowaard of Amsterdam. Danny vindt het heerlijk om dag in, dag uit bezig te zijn, lekker hard te werken en iets met zijn handen te maken. Daar wil hij met trots op kunnen terugkijken. ‘Het geeft me een goed gevoel om na dertig jaar langs bijvoorbeeld een dakkapel te rijden die ik heb gebouwd en dan te constateren dat die nog steeds staat.’

 

Zijn klanten weten dat ze van Danny kwaliteit kunnen verwachten. Niet voor niets komen ze vaak bij hem terug. ‘Na elke afgeronde klus vraag ik aan de klant: is het goed? Is het wat? Anders ga ik niet weg.’

 

DTS Bouw, Nekkerweg 28, 1461 LC Zuidoostbeemster, tel. 06-11929522/0299-397408; e-mail: info@dtsbouw.nl. Zie ook www.dtsbouw.nl.